donderdag 23 december 2010

duymelot design challenge kaart 1


Een paar dagen geleden ging ik aan de slag met de sketch van Tineke van het Duymelot design team, maar ik heb het zo druk gehad met allerlei familieomstandigheden, dat ik nu nog gauw even de kaarten op mijn blog zet.
helaas schiet het er op dit moment ook bij in om te neuzen bij andere bloggers die ik volg, of om commentaar te geven bij al die prachtige creaties die ik voorbij zie komen. Ik hoop dat het nieuwe jaar wat meer rust brengt en wat meer tijd...

Deze kaart heb ik voor mijn moeder gemaakt, die verdient een mooie kaart, want ze heeft het heel moeilijk. Het achtergrondpapier is van Chloe's Closet. prachtig, het deed me denken aan een glas-in-lood raam. bijpassende papiertjes en wat sterren erbij. De stempel is van Whiff of Joy, ingekleurd met Derwent potloden.Ook de label is van WOJ. De kleuren zijn in het echt erg mooi, maar dat komt om de foto niet goed uit. Op de vleugels van de engel zitten stickles.
De sketch vond ik erg leuk om mee te werken. Zo leuk dat ik de kaart voor mijn schoonmoeder op dezelfde manier heb gemaakt ;)

3 opmerkingen:

 1. o Monique deze is ook al zo mooi !!

  Groetjes Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart heb je gemaakt met mijn schets Monique! Leuk dat je meedoet met de wedstrijd van Duymelot.

  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. schitterende kaart
  erg leuk gedaan
  ik wens je alvast hele fijne kerstdagen
  liefs chantal

  BeantwoordenVerwijderen