zondag 27 december 2009

a sister's hope challenge december, nr. 2


omdat er nog maar zo weinig mensen hadden meegedaan aan de opdracht, heb ik nog een verhuiskaart gemaakt. anders dan de vorige, maar toch ook wel leuk. Dit keer een magnoliaatje gebruikt, Tilda met een flesje wijn voor de nieuwe bewoners. Ik hoop dat jullie het leuke kaart vinden....

3 opmerkingen:

 1. ik vind hem erg leuk geworden

  groetjes Gusta

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Monique,

  Verschrikkelijk dat je hetzelfde stempeltje als ik gebruikt heb.... hahaha nee hoor, ik heb er geen patent op en het is nu eenmaal een heel leuk stempeltje!

  Jouw kaartje is ook erg leuk geworden, dat huis is ook gaaf!

  Groetjes,
  Riëtta

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Monique,

  Allereerst jij ook de allerbeste wensen voor 2010!

  Ik weet denk ik al waarom jouw tweede link verwijderd wordt. Je hebt als link in mr Linky je hele blog gelinkt en niet alleen je berichtje met het betreffende kaartje. Zo los je dit op (en zo moet je ook een kaart/project aanmelden via mr. Linky, dan weet je dat in het vervolg):

  je maakt je berichtje met daarin je foto, dit berichtje publiceer je op je blog. Dan ga je naar je blog en open je het betreffende berichtje. Dan krijg je in je adresbalk een adres van het berichtje op je blog (en niet je hele blog) en die link zeg je in mr. Linky.

  Nu heb je je hele blog gelinkt en moet men zoeken naar jouw inzending en als je echt alleen dat berichtje linkt, hoeft dat niet.

  Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel!
  Groetjes,
  Riëtta

  BeantwoordenVerwijderen