dinsdag 27 april 2010

gorjuss girl in geel en groen


Op de valreep nog een kaart voor a sister's hope in de kleuren geel & groen. Hij gaat vandaag nog op de post. Deze kaart kan ook meedoen aan de totally gorjuss challenge van deze week: gebruik een gorjuss girl. vorige week was de create4fun challenge om cirkels te gebruiken, maar ik had de kaart niet op tijd af. druk, druk, druk, druk... helaas.
fijne dagen allemaal!

dinsdag 20 april 2010

mannenkaart


Het zijn hele drukke weken en veel tijd voor kaarten maken heb ik helaas niet. Toch wilde ik graag voor a Sister's Hope een mannenkaart maken. Nou, manniger kon ik het niet maken...

woensdag 7 april 2010

check it out/ create4fun/ mannenkaarten


Maak gebruik van ruitjespapier. Dat was de opdracht van de PB saturday challenge. Ik heb de sketch van create4fun gebruikt en deze kaart is het resultaat. Bij a sisters hope was de vraag om een mannenkaart te maken. wat denken jullie? zou deze kunnen?
Opnieuw wat felle kleuren, zo met oranje en groen.
En nu weer verder, mijn hoofd zit zo vol met ideeen...

MDU: thank you/ totally gorjuss


Een thank you kaart voor de magnolia down under challenge van deze week gecombineerd met de sketch van van Totally Gorjuss. Voor de verandering eens andere kleuren dan gebruikelijk, oranje en blauw. Wel fris en zonnig. Het magnoliaatje komt uit de easter collectie en ik vind haar schattig. Ik heb de derwent potloden gebruikt om de stempel in te kleuren.het bloemenrandje is met de Martha Stewart pons gemaakt. De foto is niet helemaal scherp...

donderdag 1 april 2010

penny black saturday challenge


Deze nestabillity had ik gekregen en na een paar "rijke" kaarten met veel toeters en bellen, nu maar een rustige en sobere kaart voor de Penny Black saturday challenge: butterflies and bees! Geen boekenlegger dit keer...de randjes zijn bewerkt met distress ( heb ik toch erg veel plezier van!) en de stempel is ingekleurd met derwent.
groetjes,
Monique