dinsdag 23 februari 2010

magnolia challengesVoor een andere challenge moest ik de kleuren rose geel en groen gebruiken. daar was ik zo lekker mee bezig dat ik er nog een easelkaart (magnolia down under challenge)bij heb gemaakt met de sketch van de magnolia challenge van deze week. Heerlijk die lente kleuren, zo lekker fris... Ik ben er erg tevreden over.

maandag 22 februari 2010

easel card met het thema LiefdeMijn eerste easel kaart en oh oh wat is dat leuk om te doen. Je kunt er eindeloos op varieren lijkt me. De kleuren rood en rose liggen me en dit Magnoliaatje zal ik beslist veel vaker gaan gebruiken want ik vind haar enig!
Het papier is van Strawberry shortcake.

zondag 21 februari 2010

create4fun challenge week 08/ a sister's hope challenge


De sketch van create4fun en de opdracht ("geslaagd!") van a sistyer's hope heb ik gecombineerd en het resultaat is deze kaart in bruin en blauw. De stempel komt uit de serie "snoesjes". Natuurlijk heb ik ook m'n nieuwe cuttlebug gebruikt.
Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden, het zijn kleuren die ik zelf niet zo gauw zou kiezen en ook heb ik dit keer geen magnolia stempel gebruikt.

zaterdag 13 februari 2010

a sister's hope challenge februari


Niet zo'n makkelijke opdracht dit keer omdat ik niet zoveel geschikte stempels had. Maar met deze nieuwe "Tilda with newspaper", en mijn nieuwe cuttlebug, is het toch gelukt. Binnen in de kaart staat "Het is je gelukt". Zodoende kun je met deze kaart nog alle kanten op. de stempel is ingekleurd met distress ink. De tekst met Indesign gemaakt op de computer. Lief papier van Basic Grey.

dinsdag 9 februari 2010

magnolia down under challenge #32: grey and pink
vandaag een nieuw model kaart uitgeprobeerd, Het wordt wel een theaterkaart genoemd en ik ben ook wel andere namen tegengekomen. In ieder geval: erg leuk om te maken, zeker als ik mijn cuttlebug heb...en...die komt morgen, hoera.
deze kaart is voor de magnolia down under challenge van deze week: rose met grijs. Ik had niet zoveel grijs papier in huis, dus vooral de accenten hebben die kleur gekregen. Binnen in de kaart zit een recept voor honingkoek, op de achterkant staat de bereidingswijze. De stempels zijn allebei uit de yummie collectie en ingekleurd met distress ink. Ik vind hem geslaagd..

zondag 7 februari 2010

create4fun challenge week 06


gisteren kreeg ik een pakket thuis met allemaal nieuwe materialen, waaronder 6 doosjes distress ink. En een distress ink tool. vandaag meteen mee aan de slag gegaan...wat een geweldige ervaring! deze kaart is in het echt heel mooi geworden, die kleuren met de distress ink zijn echt prachtig.het komt hier niet zo goed uit de verf. maar ik ben toch erg tevreden.

vrijdag 5 februari 2010

magnolia down under challenge #31


Omdat ik die magnoliaatjes altijd leuk vind om te gebruiken, doe ik deze keer mee aan de down under challenge van Magnolia: girlie and have a bit of orange.
wat was het weer leuk om te proberen er iets moois van te maken...

dinsdag 2 februari 2010

just magnolia challenge: hearts and flowers


een leuke challenge deze week met veel mogelijkheden. Ik heb de sketch van create4fun gebruikt en een beetje een valentijnssfeer gecreeerd. Ik heb het rustig gehouden deze week, niet teveel toeters en bellen.

create4fun challenge 27, week 5


In het begin vond ik het een lastige sketch, maar opeens had het me te pakken en heb ik zo een paar kaarten gemaakt. Deze stuur ik in voor de challenge. In het echt is íe veel mooier, de kleuren komen op de foto niet zo goed uit.
de stempel is van Sarak Kay. Ik heb 'm ingekleurd met ecoline. Ik zit met smart te wachten op de distress ink die ik heb besteld en de cuttlebug.