woensdag 20 januari 2010

just magnolia challenge: thank you.


Nog een kaart voor de challenge van deze week: Thank you. Ik heb gekozen voor een van mijn favoriete kleurencombinaties: lila met groen. Tilda brengt als dank een flesje wijn en een mandje met appeltjes... wie wil dat nou niet?

just magnolia challenge: thank you. Jam Tilda


Inzending voor de challenge van deze week. Leuk thema en ik maak graag kaarten om mensen om mij heen te bedanken. het mooie achtergrond papier is van Scenic Route. stempeltje uiteraard van Magnolia.

create4fun challenge week 3, kaart 2


En dit is dan nog een nieuwe stempel omdat ik ook regelmatig een kaartje wil maken voor een zieke. Lief stempeltje "Ruffles get well soon" en ook deze is ingekleurd met soft pastel. als het papier glad is, kun je het fantastisch doezelen, minstens zo goed als de derwentpotloden. De sketch is van de create4fun challenge van deze week. Leuke sketch trouwens!

create4fun challenge week 3, kaart 1


Ik heb nieuwe stempels gekocht en dit snoesje is er 1 van. uitgeprobeerd voor de challenge van Creat4fun van deze week.lavendel, lila en rose zijn de kleuren die ik heb gebruikt. de stempel is ingekleurd met soft pastel.

zondag 10 januari 2010

create4fun challenge 01


In zachte kleurtjes gemaakte kaart. Ik heb een magnolia stempel gebruikt en deze ingekleurd met softpastel potloden. Ik vond het een leuke en prettige sketch om mee te werken.

a sister's hope challenge januari (1) en Whiff of Joy challenge


Een kaart in rood en aqua en een stempel van Whiff of Joy, gecombineerd met de sketch van a sister's hope...dit is het resultaat.
Binnen in de kaart zit een zakje met winterglow-thee.
Ik vind het zelf een bijzondere kleurencombinatie, het geeft een apart effect.

zaterdag 9 januari 2010

scr@pcards challenge rose met een vleugje.. en a sister's hope challenge januari (1)



het was vandaag echt weer om te freubelen, dus enkele kaarten gemaakt. Met deze kaart combineer ik 2 challenges, de sketch van a sister's hope en de kleuren van scr@pcards (rose met een vleugje zwart/grijs). Lang gezocht naar een passende kleuren combinatie, maar ik vind hem wel geslaagd. de stempel komt uit de butterfly collectie van magnolia.



dit is de eerste kaart voor a sisters hope

woensdag 6 januari 2010

create4fun challenge 01


weer een hele leuke challenge deze week! Ik heb een paar nieuwe stempels gekocht en deze meteen gebruikt. hier zie je Uru & Wee van Whiff of Joy. Ik vind 'm zo grappig...

de kleuren komen niet helemaal goed over. met veel plzier gemaakt in ieder geval!

vrijdag 1 januari 2010

create4fun challenge 22, nr.2



En hier dan de 2e kaart, "pretty".


Ook weer een magnoliaatje, Jam Tilda op een achtergrond van Cosmocricket. De bloemetjes zijn vanillekleurig en passen mooi bij het geheel. Ik vond het een leuke sketch, die ik vast nog vaker ga gebruiken! de grootste cirkel is ook roomkleurig, de binnenste cirkel heb ik nog met gouden parelstickertjes opgeleukt

create4fun challenge 22, nr. 1




Hallo, hier mijn inzending voor de challenge van deze week. Ik had de tijd, dus kon ik 2 kaarten maken.


Hier de eerste: "sweet"

basicgrey papier (zie je helaas bijna niet terug) en twee magnoliastempels uit de cookie serie, ingekleurd met softpastel potloden. Ik heb (nog) geen copicmarkers, dus red ik me op deze manier. Het sierlint is van de Hema. Ik heb er met veel plezier aan gewerkt!

Mocht je (toevallig) op mijn blog belanden, dan wens ik je bij deze een gezond en creatief 2010 toe..